Monday, May 2, 2011

formspring me.. :D

setelah berhabuk bersawang berdebu akaun formspring aku dah 2 bulan aku tak buka.. Sebanyak 101 soalan yang perlu dijawab. Ece bajet hot la tu  banyak soalan yang perlu di jawab..Piiirah 90% dari soalan tu ditanya dari orang yang sama.So Jangan rasa ko tu Hot ok ..!! Aha apa apa pun aku sempat jawab 89 soalan jer then aku stop. Penat weh. Jawab soalan math pun tak sepenat nieh :D

Apa apa pun if uools nak tanya soalan rapuan.. uools boleh klik SOALAN HOT ANDA di tab menu
okayss :D











mood: Gedik uuu..HAHA

No comments :