Tuesday, May 24, 2011

err takde title

Last week aku chat dengan tyra rahman and aliah. Tetiba terlintas weh!! Jom buat BBQ. Dari boring boring duduk umah baik kita buat satu event. At least ada la gak bende nak pikir bila bangun pagi .. em ayam bape ekor nak sembelih..Budget?..The guest? and so on. Dari hang out pun dah macam takde tempat nak pergi parade then j.j haish boring jugak .So petang tadi aku di tag gambar ini. Great job tyra and aliah :)

Kita orang ajak juga budak 3lily 2007 and 5 lili 2009 ada yang dapat datang ada yang kerja ada yang kene pergi interview. Its ok mungkin takde rezeki nak jumpa.


Girl's BBQ Party haha of coz la budak SMKSI mana ada lelaki. Semua girl kan HAHA



p/s: gudluck Hana and Ika untuk interview UPSI :)

3 comments :

nur dhiya' aida said...

kompem meriah ! (:
best gle . gathering skali . waa

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Best nyerr..

LITTLE NUUR said...

Dhiya: mmg best tp rmai yg x free..huhu
emmaNY: Hrp nye cetu la

p/s: menurut ramalan cuaca ptg 28hb hujan -.-"