Tuesday, May 17, 2011

Contest Friends Forever :)

Hye!
Dengan senang hati nya aku menjoinkan diri dalam contest Friends Forever anjuran yang di bawa khas oleh droplethouse.


klik caption untuk join ok!  :D

Em ok gambar yang  friends forever gitu 







  • sepanjang setahun kat matrik sekali pun kiteorang tak pernah bergaduh *siyes tak tipu*
  • apa yang paling best kalau bab study semua tak pernah kedekut ilmu
  • tak semestinya kiteorang tak pakai baju sedondon kiteorang tak friends forever yer haha :)


ok if terpilih la err aku nak baju err baju ni

semangat aku print screen semata mata nak tunjuk aku dah like page droplethouse hee

so kalah menang adat bertanding btw thanks to droplethouse & sebab menganjurkan contest ini. :) ok la nak pergi tengok cite nora elena da!!

before  tu nak tag:
aindzaya
k.syifa
iqbal huy


p/s:
Lots of people want to ride with you in the limo,
but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down.
Oprah Winfrey
masalahnya aku tak de limo aku naik kancil jer -.-'' HAHA
 

4 comments :

Chempaka Sari said...

Hai blog awak comel sgt. Mane buat layout ni?


well gud luck ehh.


already followed u...



XOXO, Chempaka Sari

LITTLE NUUR said...

thanx @chempaka sari
u pun same gd luck!
about layout yg di gunakan
nuur just guna layout yang di sediakan pihak blogger..
tak caye ke?nanti i tunjuk :D

amy syifa said...

omg..kena tag! jap nak g selongkar folder picture jappp..huhu =)

LITTLE NUUR said...

ok sila selongkar sekarang!
yea k.syifa join!