Saturday, May 14, 2011

contest: Blog paling comel / blog saya comel "macam tuan dia" (ok yang ini aku tambah sendiri)

petang ni aku banyak masa. So aku berjalan jalan di dunia blog dan terjumpa contest ini. Memandangkan syarat syaratnya taklah susah sangat apa kata aku join :) Di anjurkan oleh Cik Farina Afza! (gd luck exam 19 june ni :D)






syarat penyertaan

  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow blog ini .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar di atas .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .




 orang di tag
1.k.syifa
2.farra
3i-known
*kalau dorang buat buat tak tahu sori la yer :D


p/s: baru perasan sume di tag ex smksi@sis

2 comments :

ain dzaya said...

mang chumil pun blog nie..hhehe

LITTLE NUUR said...

aha dah kembang seinci alahai tak comel mana pun :) btw thanx ain dzaya