Wednesday, May 18, 2011

Alhamdulilah


Hye!


Oh yea! Result dah kuar.
Although tak rata tapi meningkat Alhamdulilah


 meningkat 0.08 phew -.-''

Untuk kawan kawan aku yang berjaya mencapai target yang di letakkan Tahniah! Bagi yang tak dapat percayalah kegagalan hari ini merupakan permulaan untuk hari esok. Setiap yang terjadi ada hikmah dan mungkin kita belum nampak sekarang.

Bak yana cakap Allah plans Better :)


p/s 
Ibu abah ini je yang akak mampu -.-''
sepanjang sem 1 sampai habis sem 2 meningkat although tak banyak 
tapi akak janji cuba untuk menjadi lebih baik untuk fasa seterusnya

8 comments :

nur dhiya' aida said...

waa . congratz . best whoa meningkat . dhiya maintain je . but still alhamdulillah . haaha

ain dzaya said...

congratzz taw!
dah decide nak gi keja memana honeymun 4 bulan nie??!!
ain 25 nie...doakan yang terbaik taw!!

LITTLE NUUR said...

@dhiya:
haha tq..ala dhiya nye result da cukup tinggi kot tu yng tak naik2 maintain je HAHA

@ain dzaya:
ok gdluck dear..doakan yg terbaik untuk kamu!
pasal honeymun tu..alahai honeymun dpan lappy je la kejenye HAHA

schasya said...

waaaa congrates! at least ad peningkatan . . wish u luck in future :)

Mira Zali said...

result matrik ?? ^_^..
tahniah !

LITTLE NUUR said...

Tq Mira Zali ~heee

SRenungan said...

tahniah ;)

datang blogwalking..

LITTLE NUUR said...

@tq SRenungan
sudi berblogwalking disini huhu