Tuesday, May 10, 2011

aktiviti petang ini : Make over paper doll tisya!

Hye!

Petang ni kerja aku makeover paper doll tisya. Habis make over aku main la sekejap dengan dia. Aku kan akak mithali walau jarak umur kita orang 13 tahun beza . kita orang kamcing apa siap main anak patung sama sama lagi-.-''



baju yang di DESIGN olah ibu :D lawa tak?
the 5 princesses
berebut dengan tisya siapa yang nak jadi princess warna purple or  cinderella hee :D

Ariel :D with the friendly Flounder
Hmm nasib baik abah ajak ibu keluar so tisya pun ikut dorang keluar. Kalau tak ntah ntah sampai sekarang aku duk main lagi dengan dia. :D heee



p/s:thanks to kak alia for the birthday present untuk tisya :D


5 comments :

Hayati Hamzah said...

haha. dh lama tak main paper dol :) rindu pulak .

Hayati Hamzah said...

haha. dh lama tak main paper dol :) rindu pulak .

cik anum said...

hahaha. teringat waktu kcik2 dulu
suka men paper doll nih..
:D

Ash Shikano said...

wahhh.....cntik..nk order satu leh?hehehe

LITTLE NUUR said...

@HAYATI HAMZAH : HAHA jom main paper doll!

@Ash shikano: order..alahai limited edition lar haha :D