Thursday, April 21, 2011

hari pertama.. :)

Hari pertama selepas berakhirnya episod hidup sebagai student matriculation ece..SADIS giler ayat. Whatever la apa orang nak cakap.


"Ea cian kat ko daftar matrik dah la awal tapi habis lambat "

Opps..I tak kisah pun.Tak pernah menyesal sama sekali memilih matriks sebagai tempat di tuju after SPM why matrik not asasi haha I have my own reason :)


ok lari dari tajuk. Actually aku pun tak tahu ada lagi ke orang baca blog aku. Tapi apabila seorang akak nurse ni tanya bila nak update blog aku seakan tersentap.Peh ada juga orang yang sedar kehadiran blog aku so hari ni aku  nak promote blog akak nurse ini.Hehe




actually aku pun tak tahu nak update apa sebab masih JAKUN lagi dengan cuti yang baru bermula .So petang tadi aku, angah,ibu and tisha keluar beli barang.Then berhenti makan ABC (minum ABC if ais tu dah cair) hehe kat medan selera area stadium tu.


berselera!!


then masa nak balik ehhh nape kucing tu?
ingatkan mati dah rupanya sedang nyenyak tidur. Memang lena sungguh la sampai terkeluaq ayaq liur. HAHA



tidur rupanya :)

p/s: esok hari jadi tisha. nak buat buat lupa lah HAHA

2 comments :

amy syifa said...

eh fatin susah2 je promote blog akak..
blushing dah ni..heeee...

LITTLE NUUR said...

eceecece :))