Saturday, April 23, 2011

Hari ketiga : Dia yang kalah kita pulak di persalahkan :)

ok the third day.

Hari ni 23 April 2011.

Pagi pagi lagi aku angah ibu and cik tisha bertolak pergi Kampar.Hari ni cik tisha kita ada pertandingan mewarna sempena Bomba Bersama Masyarakat.Ok dari semalam dia duk practice mewarna gambar.




Sebenarnya acara mewarna ni di uruskan oleh abah. So masa kita orang sampai tu  abah sangat sibuk. Tak mengapalah dah tugas kan nak buat macam mana. Ok jom tengok budak kechik ni mewarna.



sibuk ke hulur hilir tapi sempat gak bagi tisha minum air


semangat adik ni mewarna!

tekun la sangat!





tak lawa pun jangan nak bangga!

masa sampai kat rumah tisha cakap dia kalah sebab akak tak duduk tepi dia  if akak duduk tepi tisha mesti tisha menang top three.

"hellooo akak jugak yang kena " -.-'' awak yang warna tak lawa hmm

actually semalam masa dia tengah berlatih mewarna aku duduk tepi dia ajar dia mewarna then pagi tadi semua penjaga tak di benarkan duduk dalam dewan so dia terpaksa mewarna keseorangan.Maybe sebab aku tak ada kat tepi dia tu yang dia kalah hais tisha tisha :)


juara SAGUHATI bertahan haha




Sebenarnya kita orang tak kisah pun dia menang ke kalah. Lagi pun yang uruskan acara mewarna ni abah.Then masa dia tengah mewarna aku dengar cikgu cikgu tadika lain duk usha tisha lain macam. Sambil cakap hmm patutla la warna lawa anak bomba rupanya.So if dia menang mesti ada spekulasi kan .Berat sebelah lah guna cabel la..so tak pe lah saguhati pun kira OK la TISHA!!

ibu abah and tisha!!

p/s: malam ni aku turun kampar lagi .Abah ade hal kat sana. So aku dengan ibu with tisha apa lagi follow je la duduk rumah bukan buat apa pun :)

5 comments :

beluncas ^.^ said...

wooo , best pula nengok orang mewarna ,.,lama ta mwrna .

♥ Myra said...

haha, comelll :)

LITTLE NUUR said...

beluncas: haha agakla mcm2 ragam boleh tgk..

myra: :D yekew ...

ieLa yaaCoB said...

comei la tisya pkai bju bombe..hehe

LITTLE NUUR said...

hahaha akak dia pakai lagi comel :D