Monday, April 25, 2011

hari kelima : boring kot

belum seminggu cuti aku dah mula boring kat rumah aduyai! rutin aku kerja part time tak bergaji je la. Pastu jadi pengikut rasmi parents aku. Nasib baik parents aku ni jenis tak lekat rumah ade je tempat dorang pergi tiap tiap hari.hmm

Pastu mula lah terpikior. Kalau lah aku kat matrik agak agak nye apa lah yang aku tengah buat.



HARI NI HARI ISNIN KAN



8-10 pagi
Pagi pagi dah kene ngadap tutor Kimia 2 JAM
Tapi best la kelas dengan Sir ni.
Bak kata salah seorang classmate aku kalau dah boring boring tengok je muka Sir alahai hilang ngantuk.HAHA
*identiti classmate aku ni di rahsiakan HAHA*


10-12tgh
Em terperap 2 Jam lecture
Mula mula lecture Kimia *best*
Lepas tu lecture Math *ni lagi best*
Focus 1 jam pertama masuk jam kedua mula la keluar pergi beli sarapan la. Lu bikin matrik tu bapak lu yang punya mau keluar sarapan suka hati lu je nak keluar.aha


12-1tgh
Kelas Dinamika!! Kalau lecturer baik dia bagi lah keluar awal 20 min.


2-3ptg
kelas Ustaz.. Yea!! Time ni if topic yg best terbeliak la mata aku. Contoh topic topic best maaaacam kahwin -.-'' (alahai anak sapa la ni) , ilmu ghaib ke hah time tu banyak la pulak soalan nye.Tapi bila ustaz dah start masuk Bab Akidah dll alahai aku pun tersengguk sengguk la. Segan dengan ustaz Aduyai bukan sengaja. Syaitan menguasai mata Ishishish

3-4ptg
Ni part paling cuak hari isnin.Tutor math..Wa!! Berlari lari naik ke kelas tutor takut terlambat. Aku tak tahu kenapa aku cuak sangat dengan tutor math ni. Maybe sebab aku tak minat Math kot. Lecturer ok je. Tegas tapi baik.After habis hari isnin yeehaa!! menunggu Hari selasa paling relax :D


budak budak tutor. Kita berkongsi kecuakan bersama :)


p/s: pic terlebih letak effect soft memberi impak terlebih cerah di muka pemilik blog ini.Ala gambar edit siapa nak muka berminyak *pengakuan jujur* -,-'' HAHA

3 comments :

Inspirationalefeks said...

ok la tu ..comel2 blaka :P

Anonymous said...

mmg comel...ahakkkzz'

LITTLE NUUR said...

Inspirationalefeks : comel selepas di EDIT tq :D haha

En/Cik ANON: mmg comel??? dalam gmbar jekkk :D