Tuesday, April 26, 2011

hari keenam: Berjam mengadap youtube :D

hari ni aku menghabiskan sepetang aku menonoton video video di Youtube :) Aha aku tengok tutorial shawl kat dalam youtube. -.-'' berjam jam pulak tu aku pun tak tahu apa yang aku tengok... bukan aku tengok sangat langkah langkah nak mebelit tudung. Tapi aku ralit tengok muka muka comel akak akak tu dok mengajar "Bagaimana melilit shawl?"


"Ceh pe kejadah nye ko tgk video ni".


(ini mungkin apa yang bakal di kata kan oleh abang and adik lelaki ku kalau dorang dapat tahu aku menghabiskan sepetang menonton video video tu ..simple simple sudah itu pendapat mereka) haha.

Di besarkan dalam family di kelilingi oleh lelaki membuatkan aku terikut ikut dengan gaya dorang. Maksudnye simple. Tudung bawal,jeans t-shirt Done!! tapi teguran salah seorang adik lelaki aku pada suatu hari.


 "Ce ko pakai selendang ko pakai tudung ni (tudung bawal) nampak macam budak kecik -.-''


apa budak kecik!!!-.-''


takpa asal ko nampak aku lebih muda ok la tu. Kalau ko cakap aku pakai tudung bawal nampak macam mak cik ke aku nak la jugak marah tapi bila nampak macam budak kecik Ok la tu :D (muka bangga) Awet muda la katakan HAHA







Akak dalam tutorial ni comel !! Gaya simple je :D





p/s: Weh bila ko nak pakai macam ni?
       Ntah -.-''

No comments :