Friday, March 11, 2011

SEMINGGU -.-''

MINGGU INI


KISAH MATH




Isnin lagi dah kene ngadap kuiz. Dah la lupa bawak buku tutor -.-'' gerun gile nak masuk tutor. Sekali puan suruh buat kat depan. Dah lah buat silly mistake pulak tu -.-'' Sampai puan tegur.Ai nuurfatin teringat kat pakwe ke -.-'' sambil mengeleng lesu aku membetulkan kesalahan tu tapi sebenarnya time tu aku tengah lapar malu nak ngaku kat puan.Yela tengah hari kalau dah lapar nak pikir pun tak boleh


KISAH BIO PULA




Miss tak nak tengok kite orang buat presentation.Dia mahukan kelainan iaitu Kami Sekelas Kena Berlakon -.-''sehari suntuk dok pikiaq nak berlakon jadi apa dengan teammate adila. Last2 ambil keputusan buat lakonan ala ala rancangan Malaysia Hari Ini. Tapi kali ini lain aku and dila buat "HAIWAN HARI INI" yang menjemput seorang zoologist iaitu Cik Adila menerangkan class arthropod(betul ke eja ceni) di samping pengacara yang syok sendiri iaitu aku. Tapi serius enjoy giler tutor bio minggu ni dan yang paling tak boleh belah time group aisyah buat lakonan siap tiru ala ala gameshow.Ewah aisyah pandai yer ajuk cakap kite :)) Akhir kelas Miss belanja aiskrim sorang satu sebab overall nye performance MANTAP :)


KISAH KIMIA JUGA




Sir nak buat reKUIZ sebab markah kuiz hari tu teruk hehehe..So pagi tadi kene la jawab kuiz kimia.Ntah la rasenye memang hancur la kuiz tu.Ni gara gara malam semalam dok leka main main. Sampai cik ika sergah suruh pi study. -.-'' Baru 5 minit buka buku terus Zzzzz memang patut la kalau result kuiz kali ni pun teruk juga :)

No comments :