Friday, February 4, 2011

sudah beli :)

ok aku baru balik dari keluar dengan tyra rahman. pergi MPH lame gak la aku bertapa kat situ cari buku tu then akhirnya aku jumpa.Tinggal satu je :) Now tengah analisis buku ni haha sebab banyak jugak la term sains yang aku tak faham ye la aku belajar bio guna English so buku ni fully BM. Habis aku menelaah boleh la buat slide.







p/s: Thanx ibu and abah tolong belikan buku ni :D

No comments :