Thursday, February 3, 2011

semoga perjalanan yang di lindungi oleh NYA

pagi pagi lagi dah on9 then nak tahu betapa seronoknya aku bila dapat tengok status update dari yana. Dari apa yang aku baca dia akan memulakan perjalanan balik ke Malaysia hari ini.

aku pun tak tahu macam mana situasi sebenar  kat sana tapi beroda agar perjalanan mereka balik ke Malaysia selamat ~amin


p/s:kalau baca paper pasal riot kat Mesir mesti bace separuh je sebab lagi banyak aku baca lagi risau jadi nye -.-'' haish.

No comments :