Thursday, February 3, 2011

blogwalking :)

ouh aku baru lepas dinner. Then on9 seperti biasa jom kite berjalan jalan di ALAM MAYA. Aku terjumpa blog ini.Oh yea!! sangat sangat terharu sebab ada orang tu buat post sempena birthday aku.


Apa birthday?
Bila masa birthday aku. 12JAN hari tu haiya sudah sebulan ma.

Sambutan?
Exam week kot time tu so aku pun nak tidur awal. Kalau dulu time zaman sekolah tak sabar nak tunggu dapat free call sebab nak gayut. Tapi bila dah masuk matrik haha free call tak de makna nya :) Aku sendiri terlupa yang no aku ada Free Call :)

Tadi pun ada lagi orang yang wish birthday kat aku.Thanx ruby walaupun lambat tapi still ingat juga ok la tu :) Thank you la kepada semua yang sudah wish kat aku melalui fb,calling calling,sms dan secara langsung :)



p/s: thanx N.I.A :)








No comments :