Monday, January 17, 2011

sudah cukup comel..kemas..dan cantik ke ? -.-''

Pada mulanya agak segan gak nak tulis post entry ni..ye sape lah kite di mata anda -.-'' cukup layak ke.. ? (fine jelik nye ayat ni) haha ok tak mahu  bercerita panjang ini first contest yang aku masuk sepanjang 3 tahun aku berblogging ntah nape tetiba dapat hidayah nak masuk contest ni. -.-'' menang kalah itu lain kira.. :))




ok syarat-syarat  nye kene tag 5 rakan blogger..
kiter nak tag...hmmmm
  1. iela :) 
  2. kak enon lalalaa 
  3. kak ira :) 
  4. bakal nurse 
  5. zatie :) 



p/s: ok mula menghitung hari :))

3 comments :

amy syifa said...

alamak kena tag lagi?
haha..yg ni blh dipertimbangkan..
thankz tag akak..gudluck to you dear..

cik enon lalalaa said...

wahh! thank you! will do soon =)

dyenuurfa said...

k.syifa and k.enon

hehehehe kalau bzi tak payah la lyn tag tu
fatin just petik je name tu nak cukupkan syarat :)