Thursday, January 20, 2011

lupa ingatan sekejap -.-''

well tadi on9 fb then tetibe ada klasmet tag aku






pidato??? ouh untuk kelas dinamika. nasib baik kene tag kalau tak... ntah ntah masuk kelas hari isnin aku melangkah dengan penuh yakin nya bajet tak de keje nak buat time cuti ni hihihi :) ok sekarang ni aku sedang menyiapkan text untuk pidato kelas dinamika  (ece bejet lebih..tipu je ...ni tgh update blog pe kejadahnya) -.-''


bak kata DYANA ISMAIL
"aku tak tahu nak mencarut apa kat depan nanti" hahahahahaha



bak kata aku
saya sudah bersedia untuk merepek hari isnin nanti



p/s : mula mengira cuti raya cina berapa hari ceh-.-''

2 comments :

ieLa yaaCoB said...

wahh!!pdato..dasyt r...ak klu pdato dbg tjuk..klu kne ckp spontn..cmfirm owg tngange nyee la..hahah

dyenuurfa said...

hahahahahahaha

klau spontan tu boleh la gak nak merepek

ni da bg mase sebulan suh siapkan text

takkan nak wat cincai je..uhuhukuhuk