Thursday, January 13, 2011

last part :)

bila biodrama dah submit
boleh la focus untuk bende lain pulak..
tak tahu la cene reaksi miss haliza masa
tengok biodrama tu :)

nak upload bagi korang tengok pun
susah kot sebab kene mendapat persetujuan
semua classmate :)

ni pun ada je classmate yang tak nak 
tengok video tu sebab masih terasa malu
dengan kelakuan kiteorang hari itu
hahaha

yang lepas biarkan lepas ye

BABAK SEBABAK

 jadi lecturer dalam biodrama pun jadi lah :)
ada bakat tak ? hahaha


 ok inilah scene yang kat dewan tu..nasib baik gambar ni statik 
kalau la gambar yang macam kat dalam cerita harry potter tu
yang boleh bergerak gerak..aku pun tak de nye nak publish
kat sini sebab nanti korang dapat la tengok 
orang yang kat atas pentas tu bergoyang goyang 
hikhik malu malu -.-''


another scene kali ni watak lecturer haziqah yang pegang 
ada bakat minah ni nak jadi lecturer :)


 another scene kat dalam dewan
mana satu aku cer teka?? heee



 scene kene marah sebab masuk kelas lambat
boleh pulak dorang senyum senyum
haish memang fail la kalau jadi pelakon



 jangan main-main zaid pun pegang watak utama
jadi ustaz lagi :)) hehehe



 ada nampak ciri-ciri ustaz tak :)



 pelakon jemputan~
ini amoi actually tengah study kat kelas sebelah 
tapi kite orang mintak tolong dia untuk lakonkan
satu watak dalam scene ni..sporting habis :)
thanks to Vivian sudi menjadi pelakon jemputan

THE END



komen komen klasmate after tengok video tu
dorang text aku :)


" weh lawa kot video nih! Cun Bangat!comel gle beb .. Tq to u vry2 much n to your brother "
~ wani~



'' Comey weh!! suka3!! Sume cun suka sangat .''
~dila~




"fatin comel la video tu"
~fattin fatniah~


aku pun tak tahu part mana yang dorang cakap comel tu..tak tahu la pulak kalau dorang merujuk diri dorang yang comel ke ape ke.. aku tak kesah la janji dorang puas hati :) lagipun aku pun baru belajar  sony vegas nye software..setakat basic tu lepas la..btw thanx to JEBRONCKHORST dengan sedikit panduan dan tunjuk ajar :)

hoyeee!!!


4 comments :

ieLa yaaCoB said...

nice editting..:))

dyenuurfa said...

haha thanx iela :)

cik enon lalalaa said...

ingatkan tepek video tadi..huh
*buat muka frust sambil hentak hentak kaki*

hehehe =)

dyenuurfa said...

alala otw nk tempek kt fb la ni..
tp internet manyak slow..
tggu mse laju nanti..

tp segan r nk bg k.enon tgk..
ntah pe2 je kite berlakon mcm kanak2 ribena
if k.enon tgk mesti pikir kiteorg x matang hahaha