Saturday, January 15, 2011

cishhh...-.-''

abah and ibu bermurah hati membeli sepasang kura-kura untuk anak perempuan dorang!!...TERUJA gile siap dah pikir nanti nak bawak balik kolej letak kat atas meja study tapi ku sangka panas sampai ke petang rupanya ribut di tengah hari ..sape yang jadi ribut tak payah aku cite..tapi yang pastinya  minggu tu aku balik kolej tanpa membawa kura-kura. -.-''

(bermonolog takpe2 ibu abah lupa kot dorang ada dua orang anak perempuan)

kat kolej:
tetiba abah kol.abah cakap dia beli sepasang kura-kura lagi..hoyea!! seronok !! tak sabar nak balik amek kura-kura :) tapi........................................................


aku rasa sila lupakan niat aku nak menternak kura-kura tu kat kolej.. cik  tisya cakap 4 ekor kura-kura tu mewakili angah,aby,along and dia so kalau sape yang duduk kat asrama tu kene beli kura-kura sendiri ayat tu merujuk kat aku and muaz....cis bedebah punya adik.. -.-'' klau abah beli 10 ekor pun belum tentu ko nak bagi kat akak kan -.-''fine amek la sume kura-kura tu -.-''





4 ekor :)






7 comments :

ydaa (+) said...

beshnye ! yda penah ade turtle nama dy WIECHIY . tapi dah mati . sedihhh sangatt ! dah lah adiah burfday pulak tuh ! tengok ur turtle tetibe miss sangt2 dengan wiechiy :(

dyenuurfa said...

ykew yda..
comelnye nama WIECHIY tu..
hmmm btw this kura-kura sume takde name lagi
sebab kite tak dapat beza..
sume nampak same je..hehe

ouh jgn sedih2 sebab WIECHIY xde
if u dun mind jd tuan angkat my kura-kura ley je:)

mardhiah ismail (: said...

hehehe comel sangat :))

dyenuurfa said...

hehe comel2 -.-''
kamu pun comel juga :)

ydaa (+) said...

wah ! terharu sangat :) huhu . for sure bolehh ! bg lah nama kat turtle u dear , besh taw tak . tp b4 tuh kene cam dulu aa mereka yee . hehe

ieLa yaaCoB said...

nk gak sekor...derme le 1 kt ak..heee

dyenuurfa said...

ydaa
ok..sekor nama dear :)
i da cam da yg pling kecik tu i letak nama "dear"
hehehe

iela
nak sekor..boleh je..
meh exchange dengan tompok mau tak :)