Sunday, December 26, 2010

bio drama -.-''

:)

ok sape mamat2 yang maen badminton kat DEWAN KOLEJ semalam aku harap korang tak mengutuk dan mendustakan perilaku aku dan rakan-rakan semalam (ece bikin saspen je)

imbas kembali.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
assignment untuk biology semester 2
anda di kehendaki menghasilkan sebuah bio drama -.-''

"saya  tak sabar nak tengok awak semua berlakon"
pensyarah tutor biology          


ok fine bende tu lecturer dah cakap untuk sebulan yang lalu..
then bile nak sampai due date baru kite orang
terhegeh-hegeh pikir drama apa yang nak dibuat..
selepas dirombak beberapa kali skrip
akhirnya semalam baru start shooting

cerita apa tu nanti-nanti la..
aku cerite next post

semalam 1st babak kot..
babak tu kene menari-nari ala-ala kanak-kanak riang
 mesti budak-budak yang main badminton semalam
balik bilik gelak guling-guling
tengok perilaku kiteorang semalam..

"tu la akibat jadi budak hayat
bace buku bio jer selalu
mentel terus jadinya :))''
(mungkin itu pandangan mereka setelah melihat 
perilaku aku dan budak tutor ku semalam)

fine lantak la apa yang presepsi korang
yang penting assingment kiteorang siap
: p


hari ini ada lagi babak untuk dirakaman..
so minggu ni memang habis untuk shoot drama bio..
actually aku nak letak pic babak-babak semalam tapi
seganyerrrr I nak tunjuk  :))

em ok sebelum lupa aku nak wish

selamat menyambut hari tua 
 kepada iqbal huyhuy
  
           p/s: weh next week aku balik                   
nak mintak tolong ko editkan biodrama aku
ea hikhikhik :)




ok la aku nak belah pergi brekfes!!
hepi holiday sume :)




No comments :