Sunday, December 5, 2010

its over!! kita clash -.-''

gimik je tajuk entry ni..

ehh bukan aku yg clash ade la sorang kawan aku yg baru sahaja berpisah dengan orang tersayang...hmm aku pun bukan pakar nak bagi nasihat mahupun memberi ayat-ayat motivasi tapi aku suka cakap mungkin ada hikmah bende ni jadi takpe2 belajar dulu na jangan sedih2...

satu hari aku nga lepak dengan budak ni.tetiba tercerita pasal ex dia ..mula dia ngadu mungkin ex dia tinggalkan dia sebab dia tak pandai.. hmm dia tak lawa la....sebab dia keding la..ex dia dah jumpa yang lain la..aduyai .-.-''. cene ae??

tetiba malam ni terasa nak tulis bende ni kat ko la pulak

ok dengar sini aku bukanlah doktor cinta yang bisa meramal apa yang terjadi tapi if ko memang dijodohkan dengan dia terpisah selama mana pun akhirnya bertemu jua.. ececece. janganlah sedih aku rase masa sekarang buat rugi air mata je menangisi kepergian orang yang tak pernah menghargai kita.. banyak lagi bende nak piki sekarang ko taw tak. dari pikir mamat tu ntah tengah bersuka ria dengan gurl lain baik ko pikir keje tutor kita yang berlambak tak siap lagi and kuiz-kuiz yang menanti .paling penting ko study la biar pointer ko gempak lagi dari mamat tu dapt course yang best2 ke U nanti..keje hebat2 balas jasa mak bapak.. dari ko nanges ceni ganggu pelajaran kang pointer drop masa depan cene..haiya manyak rugi wo..

-.-'' 
(memang susah kalau nasihat tu dari orang skema mcm aku ni yang mempunyai hati kering tahap gaban...  )

apa kata ko menikmati zaman remaja ko dengan gumbiranya. bersama sahabat kawan teman dan rakan yang berada di sekeliling ko yang sentiasa di sisi ko.dikala ko susah mahupun senang..aku pun malas nak cakap banyak da..sebab nak ukur pengalaman aku bercinta hahahahaha.....aku pun tak pernah la pulak frust menonggeng macam ni..tapi cuba lupakan and buka buku baru..nak buka akaun facebook baru pun tak pe :))



-.-'' tak pasal je aku wat kaunseling pagi2 buta ceni..haish

 




2 comments :

Ryn(^,^)Nas said...

tajuk bikin gempak jew...huhuhu

dyenuurfa said...

Ryn; haha gimik semata-mata ;p