Thursday, December 30, 2010

bio drama part 2 -.-''

mempersembahkan gerak transformasi dari kanak-kanak tua..hihihiihi...


kelas tutor
  
hehe zaid jangan marah na :) 
aku taw ang tak bermaksud macam tu 
gambar ini sekadar hiasan jangan saman aku na :)

aku tabik la kat ang walau ang the only ONE
jejaka kelas kiteorang ang sporting gile tak de segan silu
nak buat gaya kanak-kanak macam kiteorang hihi


oh tak lupa juga minah minah cun nun di belakang zaid tu
kamu kamu juga sangat sporting walau malu malu kucing pada mulanya
demi assingment and miss haliza kamu tebalkan jua muka

gambar kat atas tu gambar lepas abes scene 1

semua muka riang tak sabar nak balik bilik nak tido
semua tak sabar nak buka kostum hitam yang nampak elegan tu
(siapa lah punya idea guna plastik sampah buat kostum  -.-'')


err kiteorang buat drama bio ni pasal  mutation
click gambar untuk ke wikipedia

senang cite kalau korang bace kat wikipedia pasal base mutation
itulah sinopsis biodrama kelas tutor aku.....
sebab tu kiteorang pakai kostum yang ada huruf-huruf tu


ok la sampai sini jerrr la...
~nyte~


2 comments :

cik enon lalalaa said...

ingatkan upload video tadi..hehehe =)

dyenuurfa said...

ala
nanti dah siap fatin bg k.enon tgk..hahaha
tp skrg masih dlm pembikinan :)