Saturday, December 4, 2010

2 minggu

dua minggu sudah tak balik rumah
ok sila tepuk tangan..bagi semangat sedikit kat aku
yang masih meneruskan azam sem 2
nak mengurangkan kuantiti balik umah :)

kononnye tak balik la..padahal bukan aku tak nak balik
HEP yang tak bagi balik sebab ada karnival pelajar
kalau tak memang lame da aku tercegat depan umah 
ptg jumaat hari  tu :)) haha KANTOI -.-''

err sori to hana,tyra and lg sorang yg hantar msg kt fb
tanye pasal my result..

ape result? 
ok kot -.-''
yeng penting aku tak kene KICK kuar kolej..
aku tetap bersyukur..ade hikmah setiap yang terjadi

ok sape yg dapat 4.00 tu congret la
to myrummate,em ouh kwn mase kecik2 NIA and sume2 la

ape tak puas hati tak tahu result aku?
biarlah rahsia (bak bini datuk k cakap tu) haha 
( sape yang dah tu shhhhh...rahsia kita berdua ye)

em..oh tidak lupa aku ingin  mengucapkan HAPPY BURSTDAY
kepada PAK CIK JEB yang ahad ni baru sahaja
menyambut hari keberanakkan nye 5 DEC bro ko dah tua
so byk2 kn bertaubat :))


 aku bukan tak nak bagi hadiah tapi memandangkan
ko seorang yang jenis branded orangnye
so sukar untuk aku menunaikan nya -.-''
(actually alasan jer tu kata je la tak nak bagi) haha 



p/s: to my siblings err roti berkeju dan ayam goreng berempah yg aku nak belanja tu..harap bawak bersabar sebab akak mu masih menjadi tahanan kolej untuk beberapa minggu ini....to ibu n abah..i'm sorry -.-''  







3 comments :

Anonymous said...

keep it up!!!jgn slalu mnum nscafe mlm2.. :) study smart and work hard.

yoi said...

congrats sbb x balik umah..
p/s:best btol cuti ni ley duk rumah..haha

dyenuurfa said...

anonymous- rasa mcm kenalje ayat tu :) thanx ;)

yoi- nk bg aku jeles lar tu ;P