Sunday, November 21, 2010

buat perangai tak mahu balik kolej mcm budak2 (- -'')

pic ini di captured oleh ibu ptg selasa time nak scan card balik raya haji ohhh sangat cepat masa berlalu . aku rasa baru sangat itu pak cik jaga wish kat aku selamat hari raya dan berhati hati di jalan raya. patutnya petang tadi aku jumpa pak cik jaga tu tapi dengan wat muka lemah longlai kat ibu abah. aku nak balik pagi esok jer..abah bagi green lite..tapi!!!!


sori uncle saya balik lambat..jangan kasi marah taw.
yang tak bestnye satu keje hape
aku tak bawak balik umah time cuti ni
emmm... (--'')  berani buat berani tanggung la yer


esok ade Pooooop Quiz lagi
(term baru yang aku belajar dr lecturer math)

wah!! sgt teruja
byk la ko teruja satu pun aku tak study
keje tutor satu tak siap lagi
past year question satu pun tak wat
ko tahu tak nuurfatin lecturer math kamu tu baik
mesti dengan gumbiranya dia menjemput
ko keluar dari kelas tutor dia esok..
kalau ko wat perangai mcm ni

(- -'') aku kat umah lagi ni
tengah update blog lagi...

rasa baru sangat aku tulis azam sem2
itu lah hangat hangat tahi ayam --''


doraemon tolong aku..................................!!!






definisi:
Poooop quiz adalah sejenis quiz yang di laksanakan 5min sebelum tutor bermula dan markah akan di ambil sebagai carry mark and lagi satu kalau teruk resultnye terima la maki  hamun lecturer anda itu (--'').




3 comments :

ieLa yaaCoB said...

hahha..2 la..mls2 agy nk lik kolej..p wt rilek je..klu ltrure mara..wt la muke knakk2 nk mnx dwit aye=P

cik enon lalalaa said...

hahaha! ini budak memang byk nakai..
selalu rumah juga balik tarak mau balik itu kolej =)))

dyenuurfa said...

k.enon:
hahaha ala2 takpe ini budak sudah baik..imi sem 2 dia tarak balik umah selalu aagi hahah

iela:
hehe sekali dia bg penampor naye jer :)
duit raye tak dapat ape pun tak dapat haha