Friday, November 19, 2010

friendster ...3 lili dan smk seri intan


aku bukak friendster setelah sekian lama
aku buka album2 yang de dalam account tu
ada satu album tu created since 2007
ye la friendster la bende yang aku kenal
before myspace and lain2 -.-''
disebabkan aku memang takde keje
aku copy la picture2 nak kasi tayang kat blog ni
so ni la perintis picture2 aku kat alam maya ni :)

muka kanak-kanak ribena lagi
aku rindu sangat sekolah ni
semua girls!!! tudung ko senget
ko kene  denda masa perhimpuanan..
ko nak terjerit terlalak tergedik
sape kesah sume se species



sebelum najib buat 1 MALAYSIA
da lame da sekolah aku praktik kan bende ny
disebabkan majoriti bdk cina skolah ni
diikuti bdk melayu and india
so kiteorg mmg di ajar katakan tak nak 
pada RACISM
ece


ok ni rombongan cik kiah ke kuala lumpur :)
me , hana and tyra :)
dari aku yang jenis poyo malu2 kambing
bila kawan dgn dorang terus jadi
minah kepoh  :)
abes runtuh keayuan yang aku control2 
selama ni..ceh ;p

eh2 tak lupa lagi sorang lya...
lya tak dapat pergi time ny..
mak dia tak bagi kot :)

sepanjang aku kat sekolah ini..
errr aku baik kot..-.-'' sori ye aku puji diri sendiri ece
ade satu surat amaran je kot dari sekolah ni
sampai kat umah aku..

so aku ni kira baik la gak nak compare dgn adikbradik aku
yang laen ade yang sampai amaran terakhir...
hikhikhik..... :)

nape dapat surat amaran tu?
sebab aku baik la sebab tu aku dapat surat amaran tu -.-''
pe la korang ni tapi bila masuk skola baru aku dah berubah
jadi lagi lebih baik taw -.-''  dah tekde surat amaran sampai
haha

credit to tukangtangkap gambar iaitu cik tisha kita :)

ok ni gambar raya haji..kali ni tyra takde pulak
tyra beraya di perantauan isikiskisk :[

see muka aku time form2 sampai sekarang same je kan
kan aku cakap aku awet muda -.-''  (perasan)
dulu2 hana tu tinggi bahu aku je
sekarang aku yang tinggi bahu dia
-.- '' tumbesaran terbantut 
okey getogo ;p

 p/s:hari tu kan ada orang cakap aku ni sume bende nak cite kat blog..hee biarla -.-'' dah aku suka :))







6 comments :

cik enon lalalaa said...

pndai jgk isya amek gmbr erk..hehehe..betul la tu awet muda..td pun npk mcm muda je..mcm bdk form 3..hehe (oohh,sila kembang cepat)

yoi said...

p/s:hari tu kan ada orang cakap aku ni sume bende nak cite kat blog..hee biarla -.-'' dah aku suka :))

kutuk aku la 2..
kurang asam

dyenuurfa ,18 said...

cik enon lalalaa
haha..kembang abes :)
actually byk gk pic dye tgkp hari tu tp ade kt kwn..kene buli kejap heehehehehehe

yoi :)
mmg pun aku kutuk ko
cume tak letak nama je
nnty ko femes plak :))
tapi bukn ko sorang je ckp
ramai je yg ckp mcm tu :))
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amy syifa said...

kenangan "ko kene denda masa perhimpunan..
ko nak terjerit terlalak tergedik
sape kesah sume se species" adalah sgt dirindui..
skrg da xblh nak gedik2 mcm dulu..bile tudung senget adalah hamba allah yg baik hati dtg tego, "awk tudung awk senget" arggghhh..mencikk..!

ieLa yaaCoB said...

hahah..comei glew muke time bdk..cm muke ak pn ad..haha..cm muke knak2 nk mnx cekelat je..huhuhu

dyenuurfa ,18 said...

k.syifa
tawu xpe....
nk cover malu balas balik "biarla mmg style saye pakai tdung senget -.-'' hahahahaha
seriusly sgt merindui smksi

iela
hahaha..ouh kalau yg comei tu sume muke ko la..hahaha
same sbb mata sepet -.-