Sunday, November 7, 2010

err post sebelum tido again

kadang-kadang bila aku rase
macam da menyampah dengan someone
especially bila aku on9 kt fb
aku akan wat bende ni

sekurang-kurangnye
dosa aku tak bertambah nak mengkeji
pahala ko tak bertambah sebab aku mengkeji
erm yang paling penting
aku on9 fb dengan gumbiranya
tanpa gangguan news feed yang
yang membuat

I menyampah U...  ;p

p/s:  satu je bende yang aku tak suke kat fb ni bile comment gambar orang banyak sikit je mesti kuar kat newsfeed..paling segan kalau aku komen gambar orang keluar kat newsfeed En Kamarul Zaman (abah saya) punya FB haiyoo... manyak senang mahu kantoi (--")..itu je lah yang aku nak cite

ok2 kali ni aku wish nite
nak tido betol2
kalau ade post sebelum tido again II
tu bukan aku yang tulis..
(--'')

SELAMAT MALAM DUNIA

da pukul 4.00 pagi la

SELAMAT PAGI DUNIA la der..



No comments :