Wednesday, November 17, 2010

baru seminggu je pun :)

baru seminggu setengah
sem2
tengok topic2 subjek pun
aha...
sudah bikin pening kepala


lecture hall
sem ni cuak kot
sume lecturer da start suka panggil2 nama
tanya soalan..sebelum lecture bermula
dan sebelum lecture berakhir

so untuk orang seperti aku
yang suka "terlelap" time lecture
(sejam tido pun kira terlelap ke)
em kirenye sem ni kene lagi
buka mata buka telinga 
focus ma :)karang tak pasal je
terpinga-pinga bile kene panggil



classmates
ok je... :)
SEM1 and SEM2 semua kekal
so tak payah susah-susah
nak saling berkenalan kembali







credit to: dila sebab aku curik pic ni kat fb dia
thanx dila :) heee

ouh result keluar hujung bulan ni kot
hope tiada sape yang kene keluar..
hmmm da la aku tak mohon
apa-apa backup jika ditakdirkan
aku tidak layak meneruskan pengajian
haish
taaaakooowt
 (--")
 

apakah azam semester dua anda?
mengurangkan kuantiti balik
mengurangkan kuantiti jam tido
melebihkan kuantiti makan (itu perlu)
biarla CGPA tu cukup untuk aku
dapat course yang aku nak
itu je :)


 

No comments :