Thursday, October 28, 2010

se- PETANG

heee
(sengih pulak dia)

actually bukan nak cite pasal kuala sepetang
dan bukan nak cite pasal mee udang yang
terkenal kat situ
tapi nak cite
pasal petang tadi je

se-PETANG
bersama aku angah iqbal and tisha :)

kami ke

  gadis dan ular exhibiton

huhu..kononnye nak bawak tisha keluar beriadah
so here we are

patutnye kene bayar RM4
tp disebabkan kiteorg masing- masing bawak student card
half price ma :) tisha plak below 5 years free 

ok la tu..
sebab nak compare dengan ruang pameran
and harga mereka beri
em memang kite dapat bayangkan je la


yea ini lah gadis ular yang di uar-uarkan
tengok pic ini sudah mengerunkan bukan
aku tengok da meremang bulu roma


hah nak tengok gadis ular yang latest nye 
ade kat perak jer..
kecik je orang nye 
nak tengok

1

2

3
.

.

.

.

.

.



haha main2 je..
ntah cene boleh tergerak hati nak tgkap
gambar dengan sang ular
mula2 nak ajak angah n iqbal sekali
tapi dorang tak mahu
sebab angah cakap dia tak mahu
ajal dia kat ular tu
(actually tu alasan  jer)




maka
hehehe..
dengan poyo berani nye
aku g kat abang ular tu

abang ular : "ye adik nak ular kaler ape?"
aku: "em nak yang kaler kuning.."

heee...suka-suka :p

 apakah yang mereka perhatikan
ular itu
mahupun akak ular itu

haha tapi akak itu memang selambe derk
je on9 fb bersama ular2 tersayang nye


pameran yang penuh berinformasi

"SILA KELUARKAN SAYA DARI SINI"!!
ni la tisya yang sangat tak senang duduk dalam
tempat pameran ini  :)

if korang area ipoh
exhibition ni kat tepi bangunan S.U.K je
sampai 7 November
dari 10 am smpi 10 pm
em bayaran RM4 for adult
kanak-kanak percuma
tapi kalau ada kad student dapat half price

ok la tu
mengisi masa keboringan 

haha
gtg 
bye!




6 comments :

liyana nabihah ikhsan said...

beraninya nuur pegang ular..
errrr yana tak boleh kot.

dyenuurfa ,18 said...

haha ye la kata nak jd vet
kene la brany ckit
nuur ular cetu nuur brany la
tapi ular senduk tu nuur cabut lari dulu :))

cik enon lalalaa said...

wooww..berani nye fatin..angah pun takut..hehehe..tisha xmau pulak pegang?

dyenuurfa ,18 said...

hahahaha
berany sekejap je
pasal nk tgkp gmbr..
tp ular cetu ok kot
x la bersisik seperti yg
fatin sangkakan

kalau ular laen tu takut gak
angah memang takut tawaf2 kt situ
tp ble ajak dye sengih je..
hmm last2 biar fatin je la yg g..

tisha nak pegang?
baru selangkah masuk trus nyorok blkang angah haha

atta^girl said...

fatin,, org yg tgok ni pn meremang satu badan...boleh selambe je pegang eh? sangat berani. (:

dyenuurfa ,18 said...

hahaha... :)
poyo berani jer tu..
ular tu nmpk manja
sbb dia warne kuning ;)
tapi klau yg mcm ular sawa tu
fatin pun taknak :)