Monday, November 1, 2010

kotak aduan aku

kadang-kadang
kite perlukan orang untuk
kita melepaskan geram
meluahkan masalah
dan mengadu domba

ok kalau aku la
aku ni jenis pemalu sikit *blushing*
aku tak suka orang tengok .aku ni tengah bermasalah

so kalau bermasalah
aku akan cariiiiiiiii..

em
official boyfie?
nope..i dun have yet bukan promot diri tapi aku rase
aku macam x layak lagi nak ade boyfie
aku rase mcm terlalu
mentah/kecik/tak cukup umur/masih dibawah tangungan ibuabah/

ece ;p
senang cite komitmen aku bukan
kearah itu lagi ade yang lebih penting
(tp teman tapi mesra ade la heee)

em..
ur buddy?
kadang2 aku segan nak cite masalah aku
ntah2 dia pun de masalah

em kaunselor?
no way...aku tak la desperate
sampai nak cari kaunselor
untuk selesaikan msalah aku

mesti korang x caye
orang pertama yang aku cari bile ade probs
ialah

myANGAH
 (no pic sebab aku tak suke femeskan die walhal die
sudah rase die cukup femes)

hahaha x caye kan
yela kalau kat dalam fb kiteorg selalu je
gado-gado
siap caci mencaci
maki-memaki

aku pernah je ckp kt dia
jgn comment fb aku
nnty orang takut nak comment lepas
ko comment hahaha

tp sebenarnya..reality nye
kalau aku de masalah
dia la orang pertama yang aku CALL

dye mungkin bukan pendengar yg baik :p
(ouh tidak mahu mengakui nye lagi)
tapi da aku suka kol dia nak
wat cene kan..haha..
ouh tipulah kalau
aku tak pernah nanges time de masalah
byk kali  kot aku nanges

gadoh dgn kwn pun aku nanges
addmath dpt D pun aku nanges
lupe nk jwb soalan dlm exam pun aku nanges

so..aku mmg cepat nanges
kalau orang yang tak kenal aku
mesti ingat aku ny lembik
cikit2 nanges..

untuk mengelakkan persepsi itu berlaku
so better aku mengadu hal itu
kepada darah daging ku sendiri :)
he knows me more than others
klau aku nk nanges kat dia..
hey thats my bro kot...
tak la malu sgt :)

p/s: i dun have any akak.. masa kecik2 nk sgt ade akak
then bila da besar aku rase  ade abg lg best dr ade akak.

kenapa?

ntah la..i dun hve any reason..
maybe aku sudah mula bersyukur dengan apa yang aku ada
em ade sorang adek perempuan pun sudah cukup
 (--")
itu pun asyik jeles memanjang :))
(dia la jeles dgn aku..aku tak pun  ;p)
ok its already 4.30 am cukup suda
rapuan dan repekan aku
nk tdo :)



No comments :