Friday, October 29, 2010

hitam

hitam itu kemas
hitam nampak menawan

kalau dalam gol n gincu hari tu 
aku tengok ada satu scene
dye cakap
hitam untuk orang yang malas
especially untuk orang
yang malas nak memadankan
warna baju ni dengan seluar itu

ouh so aku termasuk la
dalam jenis orang yang malas la ni
haha :)
sebab aku mmg suka pakai
tudung hitam
(terpaksa mengaku jugak)

maybe sebab aku tak suka
pakai yang sedondon warnanya
dari kaki ke kepala
em tapi x boleh jugak 
maybe setiap orang ade gaya tersendiri
setengah orang dye suka pakai 
fullset sume nak sewarne
cita rasa masing2 kan

nape cite pasal hitam?
saje je
sebab blog aku da warne hitam

tak ceria bukan
em tapi da aku suka nak wat cene kan :)


No comments :