Sunday, October 10, 2010

childhood :P

test 1 2 3..
assalamualaikum...

dua minggu yang lalu...
(cerita da basi)
heeee :)

aku g open pagar kat ofis bapak aku
JBPM KAMPAR  :)

FYI

kalau nak tahu la..
kalau tak nak tahu..
em..boleh berhenti dan sila ke list blog sebelah :))
byk blog yg lagi menarik
haha..main2 je la..

err..aku di besarkan kat kuaters bomba kampar..
and pindah kat ipoh mase umur 5 tahun cetu..

so after 13 tahun..
here i am..
aku datang kembali ke kampar
abah pun bawu 7 bulan ditugaskan kembali ke Kampar



itu bekas rumah aku di besarkan.. tp ni da kene renovate kalau pattern umah yg dulu2
ala2 umah british siap ade cerobong asap..haha ala tempat santa claus masuk tu..so ni
kire lawa agy la :))




ni papan gelongsor yang aku selalu main time ptg2
dulu2 time aku naik papan gelongsor
bapak la gayat gler..
tinggi kot papan gelongsor ni..
tapi sekarang siap
ley posing agy kat tangga tuh


buaian yang tinggal tiang :)

tinggal tiang jer..
aduai sedih betul aku tengok
dulu2 siap berebut rebut nak main buaian ni

huhu..
so selesai sudah mesin masa ku
memutar masa ke 13 tahun yang lalu

till here ;)
wasalam



4 comments :

amy syifa said...

cantik pic kat gelungsur tuh..

dyenuurfa ,18 said...

yekew..tengs...
pic edit :))

amy syifa said...

oo..selalu edit pakai ape ek??

dyenuurfa ,18 said...

picnik.com :)
selamat mencuba :)