Tuesday, September 14, 2010

berbuka ;p


Adila and Wani yang teruja dengan ABC mereka..
Walaupun pada mulanya mereka berasa tertipu kerana ABC yang
di order indah khabar dari rupa..
REDHA je la janji boleh makan..huhu

khaleyda yang tak nak berhenti makan hahaha
aida and akma...kalau tak de dorang memang tak meriah
senyum jer mk cik tu

akhirnya tutorial ku mencapai kata putus
untuk berbuka puasa bersama
di luar
walaupun tak semua yang hadir
tak jadi hal lah..
kiteorang keluar kolej pukul 4.30 ptg
pak guard kasi warning kalau pukul 9.30 malam tak balik
kamu semua tidur kt pintu pagar
"yes boss!!"
haha...ece bajet je tu nak sedapkan hati pak guard tu
akhirnya kami sampai kolej pukul 10.30 malam
takde pe2 pun..pak guard tu gertak je lebih..hehe
kebetulan time tu orang tengah balik dari terawih

pe lagi sume yang lalu tepi kiteorang dok perli..
ai jauhnye g terawikh..
haha...
ala sekali sekala :)

ape2 pun...KamI sErOnOk
melepaskan tension selepas menjwab quiz bio
hari tu..

ps: hope result hayatT16 meningkat~amin


No comments :