Saturday, August 28, 2010

inilah mereka

eeerr...
rasanya tak pernah lagi kot aku cite budak2 kelas aku ni
dalam kelasku ada 2 orang lelaki dan 10 perempuan
ye de 2 orang je laki..
tu pun kadang2 yang dua orang tu..
x muncul2 pun dalam kelas
so kelas aku da macam girl skol...
semua girl!!
tu yang best tuh..hehe


hayat tutorial 16 2010/2011

so far..aku ok la dengan bebudak nie..
heee..tak tahu la masa ke depan nanti macam mana...
kiteorang nga planning nak gathering buka pose sama2..
hope sangat jadi ;p
nanti update lagi  ye..

No comments :