Wednesday, December 31, 2008

smk seri intan...... =) in mind


SMK SERI INTAN,FAIR PARK,IPOH...... =)...

ney pic cikgu cikgu aku mase kt smk seri intan....
huhu..miss sangat  dengan mereka....
merekalah yang mengajar aku mase aku f3
dorang la antara cikgu yg paling aku ingat n the best yang pernah ajar aku
huhu..best sangat belajar dgn dorang
dalam klas ade time serius ada time nak ajak bergurau...
x pernah la aku tengok mereka maki hamun student...
everyday aku bersemangat nak belajar dalam kelas  :)

"bukan macam sekarang..kat sekolah  baru masuk kelas je aku dah prepare nak tdo..hikhikhik... =)"

apa yang aku suka mereka tak pernah tarik muka or merajuk bila kita orang buat salah....
tp dorang titipkan nasihat lagi...

aku rase klau  cikgu cikgu ni tak ada..aku tak mampu nak dapat result PMR straight A..
huhu..klau la mase boleh putar aku nak je stay kt smksi..
pe2 pun hidup mesti di teruskan
tak boleh dah nak pandang belakang
SPM 2009 menanti
to cikgu cikgu yangg aku sayangg..doakan anak didikmu berjaya... :)

The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires. ~William Arthur Ward

terima kasih !!!! cikgu

3 comments :

miss manje said...

sygg gak ka seri intan...huhu

dyenuurfa said...

ouh...ok both of us syg kt smksi

Anonymous said...

hello kawan... im a student of seri intan year 2001-2003... can u plz help me? im really searching for miss norlilawati's contact... hope u can help me... if u know her profile link on fb or email id or contact num plz email it 2 me... diz is my email id and fb id: t_vmala88@yahoo.com.. i wil really appreciate if you could help me... PLEASE.. GOD bless you... tq...